Dinsdag 2 maart heeft Mill Home, in opdracht van woningcorporatie Beveland wonen, vijf Duo Lofts geplaatst in Hoedekenskerke, gemeente Borsele. Wegens de hevige sneeuwval in februari hebben de Duo's nog twee weken in onze assemblagehal gebivakkeerd, maar op de nieuw geplande plaatsingsdatum was er een strakblauwe lucht te zien en scheen de zon heerlijk! 

De Duo Lofts zijn in één geheel getransporteerd. Met een grote telescoopkraan worden de Lofts op hun fundering geplaatst. Dit betekende dat elke Loft binnen 30 minuten op zijn plek stond. 

Het terrein waar de vijf woningen op geplaatst zijn, ligt midden in de woningwijk van het dorp. De monumentale beeldbepalende boom op de kavel is dankzij de minimale werkzaamheden op de grond ongeschonden gebleven. De gemeente Borsele gaat het terrein verder inrichten als openbaar dorpspark, met een gezamenlijke moestuin.
Beveland Wonen zal de woningen aanbieden als sociale huurwoningen. De nieuwe milieubewuste bewoners, die middels loting en intakegesprek al zijn toegewezen, zullen deze maand hun intrek nemen in hun woning. 

Ook de lokale krant heeft aandacht besteed aan deze mooie uitbreiding van het dorp, zie: https://www.pzc.nl/bevelanden/tiny-houses-passen-prima-in-het-straatbeeld-van-hoedekenskerke~a7a8a40b/ 

Mill Home wenst de nieuwe bewoners veel plezier met hun nieuwe woning!


Terug naar overzicht
Enthousiast

Ook in een Mill Home wonen?


Neem contact met ons op