Duurzame gevels

Al onze woningen worden opgebouwd uit sandwichpanelen van Nederlandse productie. Mill Panel, voormalig moederbedrijf van Mill Home, heeft deze wandpanelen exclusief voor Mill Home ontwikkeld. 

Deze panelen worden speciaal gefreesd en zo bevestigd dat er een gesloten systeem van vloeren, wanden en dak ontstaat. Deze sandwichpanelen bestaan uit dekplaten van AluPlex©; een multiplex waarin een aluminium damp-remmende scherm is verlijmd. De kern van het paneel bestaat uit PIR, de optimale combinatie van drukvastheid, isolatie en duurzaamheid. Het randhout is een samenstelling van hout- en kurklagen die de stabiliteit waarborgt en zorgt dat er een minimale koudebrug is. De Tricoya® buitenbeplating zorgt voor een onderhoudsvrije buitenkant. Door deze combinatie van materialen creëeren we de perfecte basis voor een Mill Home.

Geïntegreerd zonnepanelendak

Elke woning van Mill Home is ontwikkeld als energieneutrale woning. Dankzij de goede isolatie is minimale verwarming nodig. Door het kleine oppervlak is het elektrisch verbruik voor de comfortabele vloerverwarming laag. Het zonnepanelen dak levert op jaarbasis ruim voldoende stroom voor al het elektrisch verbruik in de woning. Onze woningen worden aangesloten op de nutsvoorzieningen waardoor je in de daluren ook nog gewoon stroom hebt.

 
Voordelen

Duurzaam én financieel aantrekkelijk!

Slim ontwerp en hoge kwaliteitsstandaard

Slim ontwerp en hoge kwaliteitsstandaard

Financieel aantrekkelijk wonen

Financieel aantrekkelijk wonen

Flexibel en snel gebouwd

Flexibel en snel gebouwd

Gezond en milieuvriendelijk wonen

Gezond en milieuvriendelijk wonen

Enthousiast

Geïnteresseerd in onze Duo Lofts?


Download hier de bijbehorende brochure!