Wonen in Landhorst

Duurzamer en slimmer wonen in het groen op een royale kavel in Landhorst. Samen met de gemeente bouwen wij 4 duurzame Smart Compact Homes. De kavels zijn gelegen op de hoek van de Pinksterbloemstraat en de Dotterbloemstraat op nog geen 200m afstand van het Sint Anthonisbos.

Er zijn 4 kavels van +/- 223 m2 eigen grond met een parkeerplaats op eigen erf.

De Gelderlander schreef een mooi artikel over de oplevering, zie hier het artikel

De Family Loft

De Family Loft  is een unieke eengezinswoning van 48 m2 met twee aparte slaapkamers. Het slimme ontwerp, materiaal gebruik en de hoogte zorgen ervoor dat de woning ruim aanvoelt. De slaapkamers op de verdieping zijn verbonden met een brug zodat de gehele woning zijn hoogte en ruimtelijkheid behoudt. De woonkamer is gecombineerd met de keuken met kookeiland en ligt aan een grote glazen gevel met veranda die uitkijkt op de tuin.

Daarnaast is de Family Loft volledig energieneutraal en uitgerust met moderne installaties. Het dak met   geïntegreerde zonnepanelen zorgen ervoor dat de woning meer energie oplevert dan hij verbruikt.

Ondanks het compacte formaat biedt de Family Loft door de hoogte en efficiënte indeling een overrompelende ruimtebeleving.

De kavels hebben een ruime tuin op het zuiden en er is voldoende ruimte voor een parkeerplaats op eigen kavel.

Het project is in september 2022 opgeleverd.


Terug naar overzicht
(groen)hypotheek
Opgeleverd
Mill Home Family
Enthousiast

Ook in een Mill Home wonen?


Neem contact met ons op