Vrij wonen. In je eigen, betaalbare koopwoning. Dicht bij de natuur, samen met anderen en met een minimale footprint. Met deze visie heeft Mill Home door heel Nederland meer dan tien wijken gebouwd. Samen met haar inwoners.

Wijken

 

Gemeente Tytsjerksteradiel - Hardegarijp


 

Gemeente Beilen - CPO Lievingerveld

 


Gemeente Almere - Oosterwold

Gemeente Ewijk - CPO Calimero

 

Gemeente Land van Cuijk - Landhorst

"Mill Home heeft ons stap voor stap meegenomen in het proces. Van de eerste schetsen tot de oplevering van ons eigen huis."

Bewoner Oosterwold

CPO begeleiding

Als je een eigen woonwijk wilt realiseren moet je een CPO starten. Een CPO is een woningbouwvorm waarbij je samen met je toekomstig buren woningen ontwikkelt. De mensen die in de woning gaan wonen, zijn daarbij zelf projectontwikkelaar. Bij een CPO komt veel kijken, je moet met je medebewoners een hoop regelen. Van het uitwerken van een concept, het aanvragen van de vergunning tot aan de oplevering van je nieuwe huis. Mill Home begeleidt het proces van jullie CPO van begin tot eind. Wij zorgen ervoor dat op het juiste moment, de juiste stappen worden genomen zodat je project zorgeloos verloopt.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze CPO-begeleiding? Dan nodigen we je van harte uit bij ons kantoor voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens die kennismaking bespreken we je situatie en vertellen we over onze aanpak en projecten die we eerder hebben gerealiseerd. 


Bel of mail ons voor een afspraak