Wonen in Blitterswijck

Duurzaam wonen in het groen op een unieke locatie in Blitterswijck. In samenwerking met Poeijers BV realiseren wij maar liefst 14 duurzame Smart Compact Homes in het project Mariahoeve. Het project wordt gerealiseerd op het perceel op de kruising ten noorden van de Nieuwstraat en de Maasweg te Blitterswijck.

De Mill Home woning is uitgerust met een terras van 15m2 waar je lekker van de groene omgeving kunt genieten. De overige buitenruimte deel je met de buurt. In het midden komt een gemeenschappelijke (moes)tuin waar je heerlijk kunt ontspannen of mensen kunt ontmoeten.

De Mill Home woning

De Mill Home woning is een unieke eengezinswoning van 60 m2 met twee slaapkamers. Het slimme ontwerp, materiaal gebruik, de grote glazen gevels en de hoogte zorgen ervoor dat de woning ruim aanvoelt. De woonkamer is gecombineerd met de hoekkeuken en ligt aan een grote glazen gevel met veranda die uitkijkt op de tuin.

Daarnaast is deze woning volledig energieneutraal en uitgerust met moderne installaties. Het dak met   geïntegreerde zonnepanelen zorgen ervoor dat de woning meer energie oplevert dan hij verbruikt. Hierdoor maken we duurzaam en vrijstaand wonen bereikbaar voor iedereen.

De oplevering voor dit project staat voor nu gepland op begin 2024. Voor meer informatie en inschrijving meld je aan via http://mariahoevemaasweg.nl/. 


Terug naar overzicht
Enthousiast

Ook in een Mill Home wonen?


Neem contact met ons op