Goudplevierhof Oosterwold

Het nieuwbouwplan Goudplevierhof Oosterwold is een kleinschalig project van 15 vrijstaande Family woningen. Sfeervol wonen, letterlijk omgeven door groen, midden in het Oosterwold gebied, dicht bij (winkel)voorzieningen en met snelle ontsluiting naar de A6 richting Amsterdam, het Gooi en Utrecht.

De verkoopprijzen liggen tussen de € 345.000 en € 395.000 von, met kavels van 242 tot 1.082 m2 groot. De woningen hebben een parkeerplaats op eigen erf en de meeste huizen worden opgeleverd inclusief een houten schuur (van 6 tot 12 m2).

Sommige woningen hebben een extra parkeerplaats. Drie kavels worden opgeleverd zonder schuur met de mogelijkheid om in eigen beheer bij te bouwen.

Het betreft een herontwikkeling van een bestaand erf aan de Goudplevierweg 1 in Oosterwold. De imposante bomenrijen rondom het erf blijven behouden zodat er direct een prachtig groene en beschutte woonomgeving ontstaat. Het woonhuis en de schuur worden gesloopt, de inrit wordt verplaatst. 

Goudplevierhof op Funda

Brochure Goudplevierhof

Heb je vragen over het project of wil je een kavel in optie nemen? Neem dan contact op met Jorien van Santen van Leukehuizen.nl. Zij is per mail bereikbaar op info@leukehuizen.nl, bellen kan naar 06 41 24 64 05.

Wil je meer weten over de woning? Bekijk ons Family model hier.


Terug naar overzicht
Enthousiast

Ook in een Mill Home wonen?


Neem contact met ons op